Jeugdjournaal Vijfje volgende week verzonden

(Leestijd: 1 minuut)

Onlangs konden wij het ontwerp van de tweede officiële Nederlandse Herdenkingsmunt van 2021 aan u bekendmaken. Inmiddels hebben wij al veel reserveringen voor dit Vijfje in ontvangst mogen nemen. Het lijkt er zelfs op dat wij nog sneller door onze exemplaren heen gaan dan gebruikelijk.

Tot vandaag heb ik uw reservering echter niet ontvangen. Zou u de munt toch willen bemachtigen? Dan adviseer ik u om niet langer te wachten. Klik snel hier en bestel het gloednieuwe Nederlandse Vijfje voor de officiële uitgifteprijs.

De Herdenkingsmunt wordt in opdracht van het Ministerie van Financiën geslagen ter viering van het 40-jarig bestaan van het Jeugdjournaal. Aanstaande woensdag vindt de Eerste Slag plaats. Indien u uw Jeugdjournaal Vijfje nu bestelt, kan deze waarschijnlijk donderdag al worden verzonden.

Het officiële Jeugdjournaal Vijfje is een wettig betaalmiddel in Nederland met een nominale waarde van 5 Euro. De munt kan dus nooit minder dan 5 Euro waard kan worden. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod waardoor er schaarste ontstaat, kan de verzamelwaarde wel fors stijgen. Dat is in het verleden vaker met Nederlandse munten gebeurd.

Schaarste ontstaat al gauw. De oplage wordt immers strikt gelimiteerd door het Ministerie van Financiën. Als u het Jeugdjournaal Vijfje aan uw verzameling wilt toevoegen, kunt u daarom het beste direct uw bestelling plaatsen. Alle bestellingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Nederlandse 5 Euro munt.

Deel het bericht