Verrast door de grote vraag

(Leestijd: 1 minuut)

Wanneer ik een munt of muntset aanbied in deze nieuwsbrief, schat ik van tevoren hoeveel er worden verkocht. Meestal komt het aantal bestellingen goed overeen. Natuurlijk is er soms minder interesse dan gedacht, maar soms ook fors meer.

Zo was ik laatst overrompeld door de reacties op de officiële Euro-Geboorteset uit het geboortejaar van onze Kroonprinses. Ik heb onze experts direct op pad gestuurd voor andere sets uit de serie. Uiteindelijk hebben zij er maar een paar kunnen vinden die door de kwaliteitscontrole kwamen.

Officiële Euro-Geboortesets in goede staat blijken zeer beperkt beschikbaar te zijn. Hierdoor hebben wij bijvoorbeeld slechts zes sets uit 2004 ter beschikking. Klik daarom snel hier om alle sets te bekijken die nog verkrijgbaar zijn. Ziet u een set die u wilt reserveren? Dan adviseer ik direct uw bestelformulier in te vullen, want op is op.

Net zoals de officiële set uit het geboortejaar van Prinses Amalia, zijn ook de andere sets leuk om cadeau te geven. Elke Euro-Geboorteset bevat alle munten van een jaar, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Deze munten zijn geslagen in de hoogwaardige kwaliteit Brilliant Uncirculated en voorzien van het portret van de toenmalige Koningin Beatrix. Ook dat maakt de sets interessant voor jongeren.

Naast alle Euromunten bevatten de sets een exclusieve Geboorte-uitgifte. Deze uitgifte is samen met de munten verpakt in een representatieve en jaarlijks wisselende blisterverpakking. U kunt de verschillende verpakkingen hier bekijken.

Ik wens u veel plezier toe met deze officiële Euro-Geboortesets.

Deel het bericht