Er is iets fout gegaan...

Helaas, wij hebben de pagina die u zoekt niet gevonden. Het kan zijn dat de link die u heeft gebruikt om op deze pagina te komen verouderd is of een typefout bevat. Om dit probleem op te lossen, kunt u het volgende proberen:

  • De URL controleren op fouten;
  • De pagina opnieuw laden;
  • De vorige pagina bezoeken en uw actie herhalen;
  • De zoekfunctie gebruiken om om datgene te vinden wat u zoekt;
  • Teruggaan naar de homepagina van het Amsterdams MuntKantoor.

Neem contact op

Houdt het probleem aan of komt u ergens niet uit? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Een van onze medewerkers helpt u graag verder. U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 088 - 751 13 40. Wij zijn tevens bereikbaar via Facebook Messenger en per post op Postbus 20685, 1001 NR, AMSTERDAM.

De klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur bereikbaar. De klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur bereikbaar. Indien u onze klantenservice een e-mail stuurt of ons contactformulier invult, streven wij ernaar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Op onze contactpagina vindt u meer informatie over de verschillende contactmogelijkheden.