Zilveren munten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 279

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 279

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zilveren munten kopen

Elk jaar brengt de Royal Canadian Mint meerdere zilveren munten uit. Deze munten zijn veelal voorzien van unieke designs, prachtige details en een stralende afwerking. Daarbij zijn de meeste munten verkrijgbaar in Proof kwaliteit, hoewel er ook munten geslagen worden in Brilliant Uncirculated of Uncirculated kwaliteit. Zoekt u munten van een specifieke kwaliteit? Dan kunt u het menu op deze pagina gebruiken om de munten op kwaliteit te filteren.

Veel munten van zilver die uitgebracht worden zijn onderdeel van een serie. In 2017 bijvoorbeeld zijn diverse munten uitgebracht met als onderwerp de 150ste verjaardag van Canada. Ook zijn er in de loop der tijd diverse muntenseries uitgebracht met dieren en/ of landschappen in de hoofdrol. Wij hebben enkele belangrijke thema's voor u uitgelicht. Deze kunt u selecteren in het menu op deze pagina.

Elke munt heeft een nominale waarde. Vaak hebben zilveren munten met een hogere nominale waarde ook een hogere verkoopprijs, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Er zijn namelijk ook andere factoren die meewegen in de prijs. Dat geldt bijvoorbeeld voor de kwaliteit waarin de munt geslagen is, maar ook voor de verkrijgbaarheid van de munt. 

Op Canadese-munten.nl kunt u de zilveren munten die u wilt eenvoudig bestellen. Om de munten te kunnen kopen kunt u een account aanmaken, maar dat is niet verplicht. U kunt ook als gast afrekenen. Zodra uw bestelling binnen is ontvangt u een bestelbevestiging. 

Copyright © 2018 Amsterdams MuntKantoor. Alle rechten voorbehouden.